Arbëri

Selimi: MD e angazhuar të finalizojë çdo proces për sistemin e drejtësisë

 

Ministri i Drejtësisë Selim Selimi, sot ka marrë pjesë në takimin e ftuar nga Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit.

Siç njofton kumtesa për media, Selimi së bashku me përfaqësues të tjerë të sistemit të drejtësisë kanë diskutuar rreth institucioneve përgjegjëse të Sektorit të Drejtësisë, të lidhur me adresimin e rekomandimeve të dala nga Raporti i Progresit i vitit 2020.