Arbëri

Hoti: Situata me COVID-19 nuk pritet të përmirësohet

Foto: Alban Bujari / Koha
 

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, pas takimit me odat ekonomike në një konferencë për media tha se kanë diskutuar rreth ligjit për rimëkëmbje.

“U dakorduam për ridizajnim të masave kundër COVID-19. Pika kryesore ka të bëjë me masat anti-Covid. U dakorduam të punojmë bashkë për pakon e re të rimëkëmbjes ekonomike dhe të finalizojmë masat për një pako të tretë fiskale që të bëhet në janar. Pika kryesore e diskutimit ka të bëjë me masat antiCovid. Masat që janë në fuqi që janë miratuar më 11 nëntor dhe kanë dhënë efekt të kënaqshëm një rënie e lehtë dhe është parandaluar rritja dhe jemi stabilizuar”, tha Hoti.