Arbëri

“Prioritet i Qeverisë ndriçimi i fatit të të pagjeturve”

Foto: ZKM
 

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka thënë se ndriçimi i fatit të të pagjeturve është prioritet i Qeverisë dhe njëra ndër temat kryesore në procesin e dialogut me Serbinë.

Hoti e ka thënë këtë gjatë takimit sot me ekipin e ekspertëve nga Instituti i Mjekësisë Ligjore të Kosovës, që ishte i angazhuar në gërmimet gjatë javëve të fundit në varrezën masive në Kizhevak në Serbi.