Arbëri

Pritje të gjata nëpër kufijtë nga diaspora në Kosovë

Prishtinë, 20 dhjetor - Si çdo vit edhe kësaj here bashkatdhetarë të shumtë që ia mësynë Kosovës, për festa të fundvitit, u ballafaquan me pritje të gjata nëpër pika kufitare.

 

Prishtinë, 20 dhjetor - Si çdo vit edhe kësaj here bashkatdhetarë të shumtë që ia mësynë Kosovës, për festa të fundvitit, u ballafaquan me pritje të gjata nëpër pika kufitare.

Përkundër pandemisë dhe pritjeve nëpër kufij të shteteve të ndryshme, sidomos Hungari-Serbi, deri në 12 orë, thonë se me këtë janë mësuar tashmë.