Arbëri

Njerëz të lidhur me politikën pritet të konfirmohen për anëtarë të rinj të Akademisë

Lidhjet politike kanë triumfuar mbi të arriturat shkencore të disa kandidatëve që kanë mësyrë Akademinë e Shkencave dhe Arteve të Kosovës (ASHAK).

 

Lidhjet politike kanë triumfuar mbi të arriturat shkencore të disa kandidatëve që kanë mësyrë Akademinë e Shkencave dhe Arteve të Kosovës (ASHAK).

Pesë nga shtatë kandidatët që të martën pritet të bëhen anëtarë korrespodentë të Akademisë, kanë defiluar nëpër parti ose në kabinete politikanësh. E, do të ngelen jashtë shkencëtarë prej më të cituarve që ka Kosova.