Arbëri

MI-ja njofton se të gjitha rrugët e Kosovës janë të qarkullueshme

 

Ministria e infrastrukturës thotë se po vazhdon mirëmbajtja e autoudhëve, rrugëve rajonale dhe nacionale.

Në rajonin Prishtina 1 dhe 2 thotë se të gjitha rrugët e mirëmbajtura nga MI janë të lira për qarkullim, por, shkaku i mjegullës së dendur dhe temperaturave nën zero (-0), është aplikuar hedhja e kripës dhe e rërës në rrugët N9 Prishtinë-Mutidovë (segmenti Keqekoll-Mutidovë), N25 QMI-Carralevë (segmenti Shtime-Carralevë) dhe R102 Komoran-Carralevë (segmenti Pjetershticë-Carralevë).