Arbëri

Të hënën seancë e jashtëzakonshme për buxhetin, LDK-ja: Pastaj shkojmë në zgjedhje

 

Me kërkesë të më shumë se 40 deputetëve nënshkrues, të hënën e 28 dhjetorit do të mbahet seancë e jashtëzakonshme për buxhetin e vitit 2021 dhe për marrëveshje ndërkombëtare që janë në procedurë në Kuvendin e Kosovës. Në njoftimin publik për këtë seancë, Lidhja Demokratike e Kosovës ka shkruar se pas këtyre votimeve vendi mund të shkojë në zgjedhje.

Shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, Arben Gashi, ka thënë se seanca do të mbahet me fillim prej orës 11:00.