Arbëri

Selimi fton Prokurorinë dhe Policinë të hetojë hyrjen e vaksinave anti-COVID nga Serbia në veri

 

Ministri në detyrë i Drejtësisë, Selim Selimi, ka ftuar Prokurorinë e Kosovës bashkë me Policinë që të nisin hetimet lidhur me hyrjen e vaksinave kundër koronavirusit nga Serbia në veri të Kosovës.

“Ftoj Kryeprokurorin e Shtetit dhe U.D. Drejtorin e Policisë së Kosovës që të fillojnë hetimet për hyrjen e vaksinave ilegale në veri. Përtej obligimit tonë që të sigurojmë shëndetin e të gjithë qytetarëve tanë pa dallim etnie, Republika e Kosovës ka sistemin e prurjes së vaksinave përmes Ministrisë së Shëndetësisë dhe IKShP-së. Çdo vaksinë ose medikament që hyn jashtë ketij sistemi mund të jetë ilegal dhe ta cenoj sigurinë kombëtare të Republikës”, shkroi Selimi në Facebook.