Arbëri

Të akuzuarit nga Specialja kërkojnë mbështetje financiare nga shteti

Të akuzuarit nga Specialja kërkojnë mbështetje financiare nga shteti
 

Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi, ka thënë të martën se kanë pranuar disa kërkesa për mbështetje financiare nga të akuzuarit nga Gjykata Speciale.

Duke mos dhënë shumë informacione për këtë çështje, Selimi ka thënë se së shpejti do të bëhet adresimi i kërkesave dhe transferimi i mjeteve.