Arbëri

298 aktakuza ndaj zyrtarëve publikë nga pavarësia, Hyseni: Dëshmi se personat me pozita të larta s’janë të paprekur

Foto: Koha
Foto: Koha
 

Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Bahri Hyseni, ka thënë se me ngritjen e 298 aktakuzave ndaj zyrtarëve të nivelit lokal dhe qendror, që nga pavarësia e deri tash, është dëshmuar se personat me pozita të larta nuk janë të paprekur.

Në konferencën vjetore, Hyseni duke prezantuar punën njëvjeçare të KPK-së ka thënë se janë zgjidhur 83.65 për qind të rasteve lidhur me korrupsion, 220 nga 263 rastet.