Arbëri

Kaçaniku-Deva: Numrat e të infektuarve me koronavirus mund të rriten gjatë janarit e shkurtit

Mikrobiologjia Zana Kaçaniku- Deva ka thënë se gjatë pandemisë vjen në pyetje puna dhe rëndësia e shëndetit publik dhe në këto raste shihet sa punon Instituti i Shëndetit Publik.

 

Mikrobiologjia Zana Kaçaniku- Deva ka thënë se gjatë pandemisë vjen në pyetje puna dhe rëndësia e shëndetit publik dhe në këto raste shihet sa punon Instituti i Shëndetit Publik.

Ajo në Express Intervista të KTV-së ka thënë se nga fillimi i janarit kanë parë trajtimin e rasteve me COVID-19 në Itali, dhe janë përgatitur të jenë të gatshëm nëse vjen një situatë e tillë në Kosovë.