Arbëri

Politika i ndan, Gërmia i bashkon

 

Edhe pse në Kuvend shprehin vazhdimisht dallimet dhe ndarjet partiake, deputetet e Kosovës këtë të martë kanë shfrytëzuar një qëllim jashtë politikës për t’u bashkuar.

Deputetet Blerta Deliu-Kodra nga PDK-ja, Mimoza Kusari-Lila nga grupi parlamentar i Vetëvendosjes dhe Donika Kadaj-Bujupi nga grupi i AAK-së, kanë shfrytëzuar Gërminë për vrapin e mëngjesit.