Arbëri

Gashi: Jam krenar me bashkëpunimin e Iowas me FSK-në

Gashi: Jam krenar me bashkëpunimin e Iowas me FSK-në
Foto: KOHA

Gjenerali Xhavit Gashi, ka thënë se ndihet i lumtur me punën e tërë ushtarakëve të Forcës së Sigurisë së Kosovës në procesin e dërgimit të kontingjentit të FSK-së jashtë vendit.

 

Gjenerali Xhavit Gashi, ka thënë se ndihet i lumtur me punën e tërë ushtarakëve të Forcës së Sigurisë së Kosovës në procesin e dërgimit të kontingjentit të FSK-së jashtë vendit.

Gashi, i cili është atasheu i parë kosovar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ka deklaruar në Express të KTV-së se detyrat e tij lidhen ngushtë me bashkëpunimin e FSK-së me Gardën Kombëtare të Iowas dhe ky proces, është kryer me sukses