Arbëri

Sipas MASH-it, mësimi nis më 18 janar, SBASHK-u thotë se nuk është e sigurt

 

Fillimi i gjysmëvjetorit të dytë më 18 janar është vënë në pikëpyetje. Derisa në Ministrinë e Arsimit janë zotuar se po bëhen përgatitjet që mësimi të nisë pas 10 ditësh, në Sindikatën e Arsimit thonë se kjo nuk është e sigurt.

Kjo pasi SBASHK-u po pret që deri javën tjetër të gjendet zgjidhje për dy kërkesat e tyre: nënshkrimin e kontratës kolektive dhe nga 100 euro shtesë për punëtorët e arsimit.

MASH-i nuk ka komentuar paralajmërimet e SBASHK-ut duke thënë shkurt se janë në kontakt me ta.