Arbëri

Në hall me gurthyesit

Prishtinë, 10 janar – Banorët e fshatit Stanishor të Novobërdës janë në hall me pluhurin dhe zhurmën. Tash e 12 vjet, nëpër fshatin e tyre kalojnë kamionët që bartin material nga afro 10 gurthyes që ndodhen përreth.

 

Prishtinë, 10 janar – Banorët e fshatit Stanishor të Novobërdës janë në hall me pluhurin dhe zhurmën. Tash e 12 vjet, nëpër fshatin e tyre kalojnë kamionët që bartin material nga afro 10 gurthyes që ndodhen përreth.

Pesha e rëndë e tyre ka dëmtuar rrugën, trotuarin dhe kapakët e kanalizimit të ndërtuar ka pak vjet.