Arbëri

LDK-ja mendon se VV-ja qëndron pas aplikacionit që e denoncoi KQZ-ja

 

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar sot se një aplikacion që po qarkullon online është i paautorizuar dhe në kundërshtim me ligjin. Tha se e ka paraqitur rastin tek organet përgjegjëse. Bëhet fjalë për aplikacionin, përmes të cilit kryhet aplikimi i votuesve jashtë vendit.

E LDK-ja, ka shkuar një hap tutje, duke e akuzuar VV-në se ajo qëndron prapa këtij aplikacioni.