Arbëri

Kosova bëhet me frigoriferë për ruajtjen e vaksinës anti-COVID

Kosova bëhet me frigoriferë për ruajtjen e vaksinës anti-COVID
Foto: Armend Zemaj/FB
 

Në Kosovë janë sjellë frigoriferët për ruajtjen e vaksinës anti-COVID, që bëjnë ftohjen dhe mirëmbajtjen për vaksinat deri në -86 gradë.

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, tha se tashmë janë të gatshëm edhe për pranimin e vaksinave.