Arbëri

GLPS: Shumica e partive i mbajtën të fshehta burimet e financimit në zgjedhjet e kaluara

 

Grupi për Studime Juridike dhe Politike ka treguar për financimin e partive politike në Kosovë dhe problemet që po dëmtojnë transparencën dhe integritetin e financimit gjatë proceseve zgjedhore.

Njomza Arifi nga GLPS tha se partitë politike nuk kanë arritur t’i paraqesin pasqyrat financiare për shpenzimet e tyre gjatë zgjedhjeve.