Arbëri

Daka: Zgjedhjet do të organizohen pa mbështetjen e OSBE-së

 

Zgjedhjet e jashtëzakonshme, që do të mbahen më 14 shkurt, do të organizohen pa mbështetjen e Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE), ka konfirmuar Valdete Daka, kryetare e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve.

Daka në një përgjigje për KOHËN ka thënë se KQZ-ja “nuk do të kërkojë përfshirjen e OSBE-së në këto zgjedhje”.