Arbëri

Një qytetare tregon se si KQZ-ja ia mori të drejtën e votës për shkak të telefonatës së humbur

Një qytetare tregon se si KQZ-ja ia mori të drejtën e votës për shkak të telefonatës së humbur
 

Një qytetare, që banon jashtë Kosovës, ka shkruar në Facebook, se si, sipas Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, i ka humbur e drejta e votës.

Ajo në një postim në Facebook, ka treguar se në telefon e kishte të aktivizuar “work policy”. Kjo është një mundësi për ata që nuk duan të shpërqendrohen në punë dhe stopon telefonatat që vijnë nga numrat e paregjistruar.