Arbëri

Zëdhënësi i Telekomit, Abazi, aderon në PDK

Zëdhënësi i Telekomit, Abazi, aderon në PDK
 

Kandidati për kryeministër i Partisë Demokratike të Kosovës, Enver Hoxhaj, ka prezantuar aderimin e ri në këtë parti.

Menduh Abazi, zëdhënësi i Telekomit dhe ish-gazetari, është anëtari më i ri i PDK-së.