Arbëri

Selimi prezanton strategjinë për sundimin e ligjit

Selimi prezanton strategjinë për sundimin e ligjit
 

Ministri në detyrë i Drejtësisë, Selim Selimi ka prezantuar në një konferencë për medie Projekt Strategjinë për Sundimin e Ligjit, për periudhën 2021-2025.

Sipas tij, strategjia përmban katër objektiva: fuqizimi i gjyqësorit dhe prokurorisë; fuqizimi i drejtësisë penale; fuqizimi i qasjes në drejtësi dhe fuqizimi i luftës anti-korrupsion.