Arbëri

Rama: Transformimi i FSK-së ka qenë sfidues, por i suksesshëm

Rama: Transformimi i FSK-së ka qenë sfidues, por i suksesshëm

Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Rrahman Rama, ka deklaruar se procesi i transformimit të FSK-së në fazat që nga paslufta, është bërë përmes një rrugëtimi të gjatë dhe të suksesshëm.

 

Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Rrahman Rama, ka deklaruar se procesi i transformimit të FSK-së në fazat që nga paslufta, është bërë përmes një rrugëtimi të gjatë dhe të suksesshëm.

Rama ka deklaruar se ky transformim është bërë me ndihmën e partnerëve strategjikë, i nisur që nga paslufta.