Arbëri

Lajçi shpjegohet në Hagë, mohon presionin nga Thaçi e Veseli në lidhje me Lushtakun

Lajçi shpjegohet në Hagë, mohon presionin nga Thaçi e Veseli në lidhje me Lushtakun

Pjesëmarrja e ish-shefit të Divizionit për Mbrojtjen e të akuzuarve nga Gjykata Speciale, Driton Lajçi, dikur këshilltar i Kadri Veselit, gjatë intervistimit të Sami Lushtakut në Hagë, nga Zyra e Prokurorit të Specializuar shihet si tentativë për të ndikuar në drejtësi. Ky fakt është radhitur si një nga provat për ndërhyrje, në rastin e aktakuzës kundër Hashim Thaçit dhe të tjerëve.

 

Pjesëmarrja e ish-shefit të Divizionit për Mbrojtjen e të akuzuarve nga Gjykata Speciale, Driton Lajçi, dikur këshilltar i Kadri Veselit, gjatë intervistimit të Sami Lushtakut në Hagë, nga Zyra e Prokurorit të Specializuar shihet si tentativë për të ndikuar në drejtësi. Ky fakt është radhitur si një nga provat për ndërhyrje, në rastin e aktakuzës kundër Hashim Thaçit dhe të tjerëve.

Por mbrojtja e Veselit ka kërkuar deklaratë nga Lajçi, përmes së cilës ai ka thënë se “Thaçi e Veseli nuk i kanë bërë presion”, në raport me Gjykatën Speciale.