Arbëri

Mustafa: Rugova me mençuri ka projektuar pavarësinë e Kosovës

 

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa e ka përkujtuar ish-presidentin Ibrahim Rugova në 15-vjetorin e vdekjes së tij.

Ai përmes një komunikate për media ka thënë se Rugova do të mbetet lideri historik që e ndërkombëtarizoi si dhe e bindi botën demokratike që të çlirohet Kosova nga okupimi serb, të themelohet shteti dhe të shpallet pavarësia.