Arbëri

Nisin punimet në zgjerimin e rrugës në hyrje të Ferizajt

Nisin punimet në zgjerimin e rrugës në hyrje të Ferizajt
 

Kryeministri në detyrë Avdullah Hoti dhe ministri në detyrë të infrastrukturës, Arban Abrashi kanë inspektuar nisjen e punimeve në zgjerimin e rrugës “Hyrja në Qytetin e Ferizajt”.

Projekti financohet nga Banka Botërore për Ndërtim dhe Zhvillim dhe ka koston mbi 13 milionë euro me gjatësi 5.7 kilometra.