Arbëri

Pesë të vdekur dhe 678 raste me COVID-19 në 24 orët e fundit në Shqipëri

Pesë të vdekur dhe 678 raste me COVID-19 në 24 orët e fundit në Shqipëri
Foto: Ilustrim
 

Nga 3,088 testime të kryera për COVID-19 në Shqipëri, 678 persona kanë rezultuar pozitivë në 24 orët e fundit.

Ministria e Shëndetësisë njofton se kanë vdekur pesë të infektuar.