Arbëri

Kosnetti fton prokurorët e Kosovës të inspirohen nga Anton Çetta

Kosnetti fton prokurorët e Kosovës të inspirohen nga Anton Çetta
 

Ambasadori amerikan në Kosovë, Philip Kosnett, në Konferencën Vjetore të Prokurorëve, ka ftuar prokurorët kosovarë të inspirohen nga figura e shquar kombëtare, Anton Çetta, për punën e tyre.

Duke folur për dhunën e 6 janarit në Washington, Kosnetti ka thënë se vlerat demokratike janë testuar dhe se për t’u udhëzuar duhet t’i kthehemi historisë.