Arbëri

Limaj: Sonte, KQZ-ja u shndërrua në lojtar politik aktiv

Foto: Ilustrim
 

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, moscertifikimin e listës së tyre nga KQZ-ja e ka quajtur sulm të paprecedentë në parti dhe procesin demokratik.

Sipas tij, pas kësaj është “një interes i madh që Nisma të mos jetë pjesë e parlamentit, që parlamenti i Kosovës të mos e ketë brenda një zë të qartë të UÇK-së”.