Arbëri

KQZ-ja e bindur se mund t’i organizojë pa OSBE-në zgjedhjet në komunat veriore

Zgjedhjet e 14 shkurtit janë të parat që organizohen pa ndihmën e Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE).

 

Zgjedhjet e 14 shkurtit janë të parat që organizohen pa ndihmën e Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE).

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) kësaj radhe nuk e ka parë të nevojshme që ta ftojë misionin e OSBE-së, për ta kryer rolin e zakonshëm këshillues për trupat zgjedhore.