Arbëri

Hoti: Kemi larguar fjalën korrupsion nga diskursi politik

Hoti: Kemi larguar fjalën korrupsion nga diskursi politik
Foto: Avdullah Hoti \ Facebook
 

Kryeministri në detyrë dhe kandidati i LDK-së për kryeministër në zgjedhjet e 14 shkurtit, Avdullah Hoti, ka thënë se vetëm ai dhe partia e tij garantojnë stabilitet.

Hoti pasi takimit me strukturat në degën e pestë të LDK-së në Prishtinë, ka thënë se LDK-ja ndër të tjera do të votohet në zgjedhjet e parakohshme edhe për atë se, sipas tij, ka larguar fjalën korrupsion nga diskursi politik.