Arbëri

Peja ndan buxhet për asfalt por jo edhe për qytetarët e bizneset që pësuan nga pandemia

Peja ndan buxhet për asfalt por jo edhe për qytetarët e bizneset që pësuan nga pandemia
 

Mbi dy milionë e 400 mijë euro i ka planifikuar Komuna e Pejës për sivjet për projekte të asfaltimit të rrugëve, nga rreth tetë milionë, sa i ka të parapara për investime kapitale.

E për të ndihmuar qytetarët dhe bizneset e dëmtuara nga pandemia, komuna nuk e ka të ndarë ndonjë shumë të veçantë.