Arbëri

Mbahet fshehtë kontrata kolektive

Mbahet fshehtë kontrata kolektive
 

Dy ditë pas nënshkrimit të kontratës kolektive mes Qeverisë dhe Sindikatës së Arsimit, ky dokument po mbahet fshehtë. Asnjëra nga palët nënshkruese nuk e ka publikuar këtë dokument.

Kryetari i SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj, në një prononcim për KOHËN, ka thënë se Sindikata nuk e ka këtë kontratë dhe se ajo ndodhet në Qeveri. Sipas tij, të hënën pritet të përfundohen disa detaje dhe të protokollohet.