Arbëri

Kurti: Dialogu duhet së pari të normalizojë Serbinë

Kurti: Dialogu duhet së pari të normalizojë Serbinë
 

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryeministër, Albin Kurti, ka thënë se parakusht për normalizimin e raporteve mes Kosovës dhe Serbisë duhet të jetë normalizimi i vetë vendeve nëpërmjet këtij procesi. Sipas tij, dialogu do të duhej ta normalizonte së pari Serbinë.

Në një diskutim të organizuar nga instituti “Wilson Center”, Kurti ka thënë se korrupsioni i lartë dhe krimi i organizuar ka pamundësuar qe 20 vjet investimet e jashtme direkte.