Arbëri

Turbullirat në “Ibër-Lepenc” lënë pa ujë banorët e katër komunave

Turbullirat në “Ibër-Lepenc” lënë pa ujë banorët e katër komunave
 

Banorët e Fushë-Kosovës, Drenasit, Obiliqit dhe të disa lagjeve të Prishtinës ka dy ditë që nuk kanë ujë të pijshëm. Shkak për këtë, sipas Ujësjellësit Rajonal të Prishtinës, janë turbullirat në kanalin e “Ibër-Lepencit”, gjë që ka bërë të pamundur trajtimin e ujit në Fabrikën e Shkabajt. Madje, nëse këto turbullira vazhdojnë, këta banorë do të kenë telashe me furnizimin me ujë.

Prishtinë, 26 janar - Turbullirat e krijuara në kanalin e “Ibër-Lepencit” kanë lënë pa ujë të pijshëm për dy ditë banorët e Fushë-Kosovës, Drenasit, Obiliqit dhe të disa lagjeve të Prishtinës.