Arbëri

Hoxhaj: Kurti nuk ka lidhje me politikë

Foto: PDK
 

Kandidati i PDK-së për kryeministër, Enver Hoxhaj, ka vazhduar të sfidojë, por edhe ka vënë në pikëpyetje përgatitjen e liderit dhe kandidatit të VV-së për kryeministër, Albin Kurti.

Hoxhaj në një takim me rininë e PDK-së, ku ka premtuar edhe shkollim falas në universitetet publike, ka thënë ndër të tjera se Kurti nuk ka lidhje me politikë. Ai sërish e ka ftuar për debat televiziv.