Arbëri

Daka: Përkundër sfidave, zgjedhjet do të organizohen sipas ligjit

Foto: Driton Paqarada / KOHA
 

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, Prokurori e Shtetit, Këshilli Gjyqësor i Kosovës, Komisioni i Pavarur i Medieve, OJQ-ve kanë mbajtur konferencë për medie lidhur me zgjedhjet e parakohshme.

Kryetarja e KQZ-së Valdete Daka, tha se ky institucion bart barrë kryesore të organizimit të zgjedhjeve.