Arbëri

PSD-ja del kundër sloganit të VV-së, përleshet me Policinë

Foto: Alban Bujari / KOHA
 

Partia Socialdemokrate ka dalë kundër sloganit të Lëvizjes Vetëvendosje për zgjedhjet e 14 shkurtit, “Krejt dhe drejt”. Sipas kësaj partie, Kosova po shkon drejt një autokracie me tendencë totalitare.

Në ndërtesën e Qeverisë, aktivistë të kësaj partie kanë vendosur shkrimin “Krejt dhe drejt = i gjithë pushteti sovjetëve” duke tërhequr paralele mes sloganit të VV-së dhe një parulle bolshevike.