Arbëri

Sallahu: Ushtrues të funksioneve kushtetuese e ligjore shkojnë pas zgjedhjeve

Foto: Ilustrim
 

Përfaqësuesi ligjor i Lëvizjes Vetëvendosje, Blerim Sallahu, ka thënë se ushtrues të funksioneve kushtetuese e ligjore do të “shkojnë pas zgjedhjeve”, duke nënkuptuar shkarkimin.

“Sylë Hoxhaj dhe Rashit Qalaj u kthyen para zgjedhjeve në LDK, respektivisht në PDK. Të tjerë ushtrues të funksioneve kushtetuese dhe ligjore shkojnë pas zgjedhjeve. Pra, shkojnë aty nga kanë dale”, ka shkruan ai në Facebook.