Arbëri

Emërohen anëtarët e komisioneve të përhershme të Këshillit Prokurorial të Kosovës

 

Këshilli Prokurorial i Kosovës ka njoftuar se janë emëruar anëtarët e komisioneve të përhershme të Këshillit Prokurorial të Kosovës.

Ndër të tjera thuhet se takimi i sotëm ka filluar me aprovimin e kërkesës së Kryeprokurorit të Prokurorisë Themelore të Prishtinës për vazhdimin e mandatit të Udhëheqësit të Departamentit të Përgjithshëm dhe atij për të Mitur në këtë prokurori.