Arbëri

Gjykata Themelore pezullon sërish lejet dhe licencat e hidrocentraleve të KELKOS-it

 

Gjykata Themelore në Prishtinë ka rivendosur që të pezullojë lejet dhe licencat të tri hidrocentraleve të KELKOS-it në Lumbardhin e Deçanit.

Ky vendim ka ardhur pasi Apeli kishte kthyer lëndën në rivendosje, me arsyetimin se paditësi duhet të dëshmojë interesin e vet për padinë ndaj Ministrisë së Ekonomisë dhe Ambientit dhe Zyrës së Rregullatorit të Energjisë.