Arbëri

Hoti: Qeverisëm me duar të pastra, LDK-ja ka kulturë demokratike

Foto: LDK
 

Sipas LDK-së, slogani me të cilën hapën fushatën për zgjedhjet e 14 shkurtit, “Shteti.Shtet.” është dëshmi se nuk guxojmë të eksperimentojmë me sakrificën shekullore.

Kandidati për kryeministër i partisë, Avdullah Hoti, tha se ky slogan demanton idetë që dëmtojnë shtetin dhe fuqizon Kosovën.