Arbëri

Ish-këshilltari i Hotit kërkon dorëheqjen e krerëve të LDK-së

 

Xhavit Beqiri, ish-këshilltari i kryeministrit në detyrë, Avdullah Hoti, ka kërkuar krerët e Lidhjes Demokratike të Kosovës të japin dorëheqje pas humbjes së thellë në zgjedhjet e 14 shkurtit.

Duke iu drejtuar kreut të LDK-së, Isa Mustafa, nënkryetarit të tij Agim Veliu, dhe të tjerëve, Beqiri ka thënë se dorëheqja pos si akt moral do të ishte mundësi për të treguar dinjitet.