Arbëri

​FSK-ja në mision paqeruajtës gjashtëmujor në Kuvajt

​FSK-ja në mision paqeruajtës gjashtëmujor në Kuvajt
 

Kuvajti është shteti në të cilin Forca e Sigurisë së Kosovës do të shërbejë me mision paqeruajtës, përkrah ushtrisë amerikane, ka konfirmuar komandanti i FSK-së, gjenerallejtënant Rrahman Rama.

Marrëveshja është nënshkruar me shtetin e Kuvajtit dhe kontingjenti i FSK-së do të nisë misionin në muajin mars të këtij viti. Ai pritet të zgjasë gjashtë muaj.