Arbëri

Nga 1.490 fletëvotimet nga jashtë të verifikuara deri tash, 380 refuzohen

Foto: Driton Paçarada / KOHA
 

Organizata joqeveritare Germin, e akredituar për të vëzhguar procesin e numërimit të votave, ka njoftuar se deri në mesnatën e së martës, janë verifikuar 1.490 fletëvotime nga jashtë dhe prej tyre janë refuzuar 380.

1.110 janë aprovuar.