Arbëri

Partitë gjobiten me 216.350 euro, prin PDK-ja

 

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka gjobitur partitë politike me 216 mijë e 350 euro për thyerje të heshtjes zgjedhore në ditën e zgjedhjeve.

Sipas njoftimit, ankesat janë paraqitur nga individ, subjekte politike, kandidatë për deputet, organizata, anëtarë të Komisioneve Komunale të Zgjedhjeve dhe subjekte tjera.