Arbëri

Balje ironizon me Vakatin: Po i presim t’i falënderojnë komunat serbe për vota

Balje ironizon me Vakatin: Po i presim t’i falënderojnë komunat serbe për vota
 

Ish-deputetja nga radhët komunitetit boshnjak dhe liderja e SDU-së Duda Balje ka ironizuar me ish-partinë e saj.

“Tani ne vetëm po presim që Koalicioni Vakat t'ju falenderoj ....Faleminderit Leposavic, Novo Brdo, Ranilug”, ka shkruar Balje në Facebook.