Arbëri

Ahmeti: Nëse numri i rasteve me COVID-19 rritet, s’kemi kredibilitet të kërkojmë mbyllje

 

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka komentuar rritjen e numrit të rasteve me COVID-19 në nivel vendi.

Ai ka thënë se nëse rastet vazhdojnë të rriten dhe shifrat arrijnë mbi 800 në ditë, vendi duhet të vendoset në masa restriktive.