Arbëri

Hoti për arrestimet e sotme: Fajtorët duhet të marrin dënimin maksimal

 

Kryeministri në detyrë i Qeverisë së Kosovës, Avdullah Hoti ka reaguar ndaj aksionit të sotëm të Policisë së Kosovës duke thënë se fajtorët duhet të marrin dënimin maksimal në rastin e përfshirë me subvenvcione bujqësore.

Njësia Speciale e Policisë së Kosovës ka kryer një aksion në disa qytete të Kosovës, me ç ‘rast ka arrestuar dhjetëra persona dhe ka kryer bastisje në disa komuna të Kosovës të cilat kanë rezultuar me sekusestrim të një shume të madhe parash e pajisjeve të tjera.