Arbëri

Pas rritjes së rasteve me COVID-19, IKSHPK-ja rekomandon të shmangen daljet e panevojshme

Pas rritjes së rasteve me COVID-19, IKSHPK-ja rekomandon të shmangen daljet e panevojshme
 

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka bërë thirrje për respektim të masave anti-Covid.

Në njoftim thueht se duke pasur parasysh vlerësimin dinamik dhe në kohë reale të situatës epidemiologjike me COVID -19, sot janë raportuar 461 raste pozitive, që paraqet numrin më të madh të rasteve pozitive këtë vit me tendencë të rritjes ditëve në vijim.